Nå lover Apple hvit iPhone 4

Nå lover Apple hvit iPhone 4

Vi tror det ikke før vi får se det, men Apples Phil Schiller sier at den kommer.

Og beskjeden kommer på Twitter, av alle steder Apple kunne markedsført seg. Selskapet er ikke akkurat kjent for sin åpenhet og aktive deltakelse i sosiale medier.

På sin Twitter-konto skriver Apples markedssjef at iPhone blir tilgjengelig i hvitt til våren, og den er visstnok en skjønnhet. Schiller spesifiserer ikke at det er hvit iPhone 4 som blir tilgjengelig, men iPhone 5 er ikke ventet før Apples utviklerkonferanse WWDC i juni.

Trøblete hvitfarge

Hvit iPhone 4 skulle opprinnelig slippes sammen med svart iPhone 4, men på grunn av produksjonsproblemer har lanseringen uteblitt. I desember i fjor meldte Apple at lanseringen av utsatt til våren.

Apple-grunnlegger Steve Wozniak har spekulert i at et problem med hvitfargen, og hvor mye lys som slippes gjennom dekselet, har vært årsaken til forsinkelsene.

Redesigner neste iPhone

I forrige uke dukket det opp rykter om at Apple var lei problemene med både hvitfargen og glassbaksiden i fjerdegenerasjonsmodellen, og at neste modell vil komme i aluminium.

Det ryktes for øvrig også at iPhone 5 ikke vil støtte Near Field Communication-teknologi (NFC) som tidligere antatt, ifølge The Independent. Med NFC ville det for eksempel vært mulig å betale for en busstur bare ved å holde mobiltelefonen opp mot et avlesingsapparat.

Les om:

Mobilitet