Neste uke lanseres Iphone 5

Neste uke lanseres Iphone 5

Nå er det offisielt: Apple vil vise frem sin nye Iphone tirsdag i neste uke.

Apple er kjent for å holde kortene tett til brystet helt frem til lansering. Denne gang er intet unntak. Pressen har mottatt en invitasjon som viser til en pressekonferanse om Iphone den fjerde oktober.

Ukjent Norges-lansering

- La oss snakke Iphone, skriver Apple i invitasjonen. De avslører derimot ikke navnet på den nye enheten, som på folkemunne har blitt kalt Iphone 5 i lang tid. Ifølge Businessweek er det også en mulighet for at Apple lanserer en iphone 4S til en redusert pris, sammen med den nye Iphone 5.

Pressekontakt for Apple i Norge, Andreas Rødland, har bekreftet til VG at det skal være en iPhone-relatert pressekonferanse den dagen, men det kommer ikke frem når telefonen kommer til Norge.

Mange rykter

Lanseringen vil bli en spennende affære, både for Apple-fans over hele verden og konsernsjef Tim Cook, som er ventet å stå for pressekonferansen.

Ingen vet hvordan den nye smarttelefonen vil se ut, men skal vi tro på ryktene, vil den blant annet få et tynnere design, en GB RAM, større skjerm, åtte megapixel kamera og bedre stemmegjenkjenning. Det vi med sikkerhet vet er at den vil komme med operativsystemet iOS 5.

Les om:

Mobilitet