Norges råeste fotball-app kommer til iPad

Norges råeste fotball-app kommer til iPad

TV 2 Sporten frir til fotballfansen med ny iPad-applikasjon, og inviterer alle til å se engelsk fotball gratis i jula.

Har du iPad og elsker du fotball? Da bør du laste ned TV 2 Sportens nye iPad-applikasjon. Helt gratis her!

TV 2 Sporten har gjort stor suksess med applikasjon for iPhone, først og fremst blant fotballfansen i det ganske land. Satsingen videreføres nå til iPad, men i en innpakning og med et innhold som er skreddersydd for iPad, skriver tv-kanalen på sine nettsider.

Større skjerm åpner naturlig nok for flere muligheter hva gjelder fremvisning av informasjon. Fotballkamper, scoringer, sammendrag vises frem på en helt ny måte.

- Du vil enkelt kunne orientere deg om din liga, ditt lag og din spiller, og med enkle berøringer kan du hente frem historisk klubb- og spillerinformasjon, sjekke kommende kamper i Premier League eller ved hjelp av kamptracker, enkelt navigere deg fram til ønsket scoring fra forrige runde i Tippeligaen, skriver de.

Vi har såvidt rukket å prøvekjøre appen. Noen av sidene bruker litt tid på å laste inn informasjon, men ellers ser det ut til å fungere ypperlig. Det er mulig å lagre sider som favoritter, for eksempel et lag eller en tabell, og raskt hente de opp ved hjelp av multitouch-bevegelser (to fingre, tre fingre, og så videre).

Se kamper live

TV 2 Sportens iPad-app gir deg løpende nyhetsoppdateringer gjennom tekst og video, liveresultater og aktuell statistikkinformasjon, og ikke minst mulighet til å se Premier League og Tippeligaen live. Sistnevnte krever imidlertid at du har et TV 2 Sumo-abonnement.

Live kampinformasjon ser svært bra ut, med en fin grafisk oversikt over kampforløpet, livereferat, lagoppstilling, tabell og så videre. Som en drøm for oss som er over middels interessert i fotball.

PS: Hvis du er tilknyttet trådløst nettverk koster det ingenting ekstra for å se kampene. Hvis du har iPad med 3G, kan du også se kampene over 3G-nettet, men husk at det tilkommer utgifter for datatrafikk når du streamer. Sjekk prisene hos din teleoperatør.

Gratis Premier League-kamper i jula

Som en ekstra mandel i grøten inviterer TV 2 Sporten nå alle til å se alle Premier League-kampene gratis på iPad, iPhone eller Android-telefon den 2. juledag. Det eneste du trenger å gjøre, er å registrere deg hos tv2sumo.no. Les mer om det her.

Les om:

Mobilitet