Ny Iphone i dag?

Ny Iphone i dag?

Det spekuleres i at en ny Iphone kommer til å bli lansert i løpet av dagen. Her er noen av ryktene.

I kveld går Apples store utviklerkonferanse av stabelen, og det forventes at Apple-sjef Steve Jobs kommer med gode nyheter for Iphone-fansen. Det finnes så langt lite konkret informasjon om hva vi kan forvente oss, men mye tyder på at Jobs kommer til å vise frem den etterlengtede 3G-versjonen av telefonen. Dette er også trolig den versjonen som Netcom etter hvert skal selge her til lands, uten at dette er bekreftet fra Netcom eller Apple.

LES OGSÅ: Netcom får selge Iphone

I anledning konferansen har News.com samlet en rekke rykter om den neste Iphone-generasjonen. Et av ryktene går ut på at telefonen kommer til å bli atskillig billigere enn dagens telefon, grunnet betydelig subsidiering fra operatørene.

Et annet rykte er at den kommer til å være tynnere enn dagens modell. Spekulasjonene baserer seg på noen bilder som har lekket ut på nettet. Samtidig påstås det fra annet hold at disse bildene er falske.

LES OGSÅ: Luften er ute av Iphone-ballongen

Barrons.com har på sin side en følelse av at 3G-versjonen er forsinket, mens Ars Technica påstår at flere Apple-butikker allerede har mottatt hemmelige pakker som ikke får åpnes før i kveld. Fra Crunchgear hevdes det at telefonen vil inneholde videosamtalefunksjonen Ichat. Engadget er også rimelig sikker på at den vil inneholde GPS.

Dermed er det bare å konstatere at Apple nok en gang har lykkes i å skape stor brudulje i forbindelse med en Jobs-opptreden.

Les om:

Mobilitet