Nye iPhone 6-rykter dukker stadig opp

Nye iPhone 6-rykter dukker stadig opp

Rykte: Større skjerm og avrundet design?

Snart klar for Apples utviklerkonferanse WWDC 2014.

Betyr det også avdukning av ny(e) iPhone-modell(er)?

Apples iPhone-modeller følger (så langt) en toårs-syklus, der første året ser et gjennomgripende nytt design, mens det påfølgende året antakelig kun ser nye funksjoner gjennom iOS programvare-oppdateringer.

iPhone 5-modellene har sitt utseende fra for to år siden, og ble kun marginalt endret med 5s-modellen - som riktignok fikk en mer artikulert hjem-knapp som også virker som biometrisk fingeravtrykkssensor.

Og så skal vi ikke glemme at 5c-modellen ble lansert med alle sine farger. Det har vært en del spekulasjoner rundt hvor godt c-modellen selger, men angivelig gjør den det ganske godt.

Men det store bildet tilsier at vi kan vente oss en ny iPhone 6 i år. Når den skal lanseres er uvisst, men det kan virke som om datoen nærmer seg.

Det har begynt å dukke opp en del spionbilder og annen informasjon som har ganske sammenfallende konsepter - blant annet de artikulerte topp- og bunnelementene bak der det sitter radio-antenner.

I tillegg til bilder fra Kina trekker man også konklusjoner fra informasjon om Apple som er kjent forøvrig. Sånn som at man vet at Apple satser stort på produksjon av safir-glass, og da antakelig for sine telefoner. Dette skal være mer ripesikkert enn Gorilla-glasset som hittil har vært benyttet.

De siste spionbildene viser et utseende som minner veldig om iPod Touch-designet med avrundete kanter. I tillegg viser bildene en farge som minner om rom-grå-fargen. Skjermstørrelsen skal visstnok være 4,7 tommer diagonalt.

Kan det være en dummy som en case-produsent har laget for å kunne tilpasse sine etuier? Slike produsenter får ofte tilgang til de fysiske dimensjonene en stund i forkant for å kunne ha produkter klar til lansering.

Men dummyen trenger ikke nødvendigvis være helt korrekt hva angår farger og smådetaljer - stripene som skiller topp- og bunn-delen fra skroget forøvrig, skal de være slik?

Se flere bilder via NoWhereElse

Les om:

Mobilitet