Nye mobilgenerasjoner fra Motorola

Nye mobilgenerasjoner fra Motorola

RAZR2 er den nye generasjonen i RAZR-serien. MOTO Q, ROKR Z6 og Z8 snart tilgjengelige.

Motorola lanserte i dag sin 2007-serie av mobilmodeller, med den nye RAZR2 i spissen. RAZR2 kommer i salg over hele verden i juli, er slankere enn sin forgjenger RAZR, og inneholder helt nye kommunikasjonsmuligheter.

Samtidig kunngjorde Motorola at de nye modellene MOTO Z8, MOTO Q 9 og ROKR Z6 kommer i handelen i Europa i løpet av neste måned. ROKR-modellene representerer Motorolas musikkorienterte håndsett og headsett for dagens musikkinteresserte brukere. Den nye mobilserien favner bredt og omfatter de aller mest ”cutting-edge” innovasjonene innenfor så vel design som multimedia, meldinger og hverdagskommunikasjon for et publikum over hele verden.

LES OGSÅ: Med Ipod i lua

Stil og ytelse

Den nye RAZR2- generasjonen kombinerer stilig design med kraftfulle funksjoner, og følger forgjengeren RAZR som kulturikon med et nytt nivå design og ytelse. RAZR2 er slankere, sterkere og gir en enda smartere brukeropplevelse, med blant annet:

Sømløs tilgang til digital musikk, sanntids punkt-til-punkt videofunksjon som lar andre brukere “Se hva jeg ser”, og opptil 2GB minne med plass til omkring 1000 sanger, samt full HTML-nettleser og e-post tilgang.

RAZR2-serien lanseres i tre forskjellige utgaver som vil være tilgjengelig samtidig over hele verden i juli. Serien omfatter RAZR2 V8, V9 og V9m i henholdsvis GSM, 3G HSDPA og EVDO CDMA utførelse.

Kraftige multimediakombinasjoner

For krevende mobilkunder som ønsker å kombinere jobb og fritid, tilbyr Motorola modellene Z8, MOTO Q og ROKR. Alle tre kombinerer multimedia og kommunikasjon med e-post, musikk, video og spill, et mobilsegment som forventes å vokse med 30-35 prosent de neste to årene.

Underholdningseksperten: Z8 retter seg mot den oppkoblete ”alltid på”-generasjonen som konsumerer media og dyrker sine sosiale nettverk, som her får den beste kombinasjonen av mobil film, TV, musikk, Internett og spill. 

Mediemonsteret Z8 kommer til Europa og Asia i juni. Verdens første “kick-slider” telefon er konstruert for maksimal komfort ved å tilpasse seg brukerens ansiktsform. HSDPA-telefonen tilbyr blant annen nedlasting av sanger ved 3.6 Mbps.

Les mer om telefonene hos Motorola .

LES OGSÅ: Motorola klare for kampen mot Iphone

Les om: