Ordspill mot venner med Wordfeud

Ordspill mot venner med Wordfeud

Morsomt spill til både iPhone og Android-telefoner.

Bor det et språktalent i deg, kan Wordfeud hjelpe deg med å dyrke dette talentet til et nytt nivå. Wordfeud er så godt som en tro kopi av det populære ordspillet Scrabble.

I likhet med Scrabble, er Wordfeud et turbasert ordspill som går ut på å sette sammen bokstaver til ord (egennavn og forkortelser teller ikke) fra bokstaver man får tildelt.

Bare mellom to spillere

Men i motsetning til Scrabble, kan Wordfeud kun spilles mellom to spillere. Fra et ord spilles, har motstanderen 72 timer på å gjøre et nytt trekk – gjøres ikke dette, har du vunnet.

Ordene som man spiller, sjekkes opp mot en ordliste. Viktigst av alt: norsk ordliste er støttet.

For å komme i gang med tjenesten må man registrere seg og opprette en profil. Det er gratis og er gjort unna på et blunk. Når dette er på plass, kan man enten spille mot venner som også har registrert seg eller la tjenesten finne en vilkårlig motstander.

I spillet finnes det også en chat-funksjon som gjør at man kan snakke sammen med motstanderen. Interessant når frustrasjonen tar overhånd.

På ønskelista

Wordfeud er sterkt vanedannende, dette til tross for at spillet har et enormt potensial for å bli enda bedre. Vi håper at spillet videreutvikles slik at opptil fire spillere kan spille sammen og at en bedre vennelistefunksjon kommer på plass. Spillet opererer dessverre ikke med et poengsystem/rangeringsliste.

Wordfeud er i utgangspunktet gratis fordi det vises annonser i applikasjonen. En versjon uten annonser finnes også. Denne koster rundt 18 kroner. Testet på Android. Finnes for iOS.

Les mer og last ned spillet på wordfeud.com.

Les om:

Mobilitet