Playstation-spill på Android

Playstation-spill på Android

Sony gir Android-telefoner tilgang til Playstations spillbutikk.

Smarttelefoner og nettbrett som kjører Google Android 2.3 og høyere skal få tilgang til Playstation Store, samt ”Playstation Suite”.

LES OGSÅ:

Spillsalget faller

Det betyr at brukere med Android-telefoner vil kunne spille Playstation One og ”Playstation-kvalitet”- spill, sier Sony ifølge PC Worlds nyhetstjeneste.

Sony har ennå ikke gitt videre detaljer når det gjelder lanseringsdatoer eller priser, men i forbindelse med lanseringen av Playstation Portable 2 – a.k.a. Next Generation Portable, i Tokyo i forrige uke, sa selskapet at noen Playstation One-titler skal lanseres snart som en del av Playstation Store for Android.

LES OGSÅ:

Enorme salgs- og dødstall for Call of Duty: Black Ops

Spill utviklet for distribusjon til Android-telefoner via Playstation Suite blir kompatible med Next Generation Portable. Dette er ulikt Sony, og mye kan tyde på at selskapet åpner for Playstation på Android for å nå et større marked, noe som igjen kan motivere flere utviklere til å lage spill til plattformen.

LES OGSÅ:

TEST: Gunnar Optiks Bit Surfer - Gjør deg mer treffsikker

Den kommende Sony Ericsson Xperia Play, også kalt Playstation Phone, og Sony Ericsson Xperia Arc forventes å kjøre Android 2.3.

Se videoen fra Sonys lanseringsshow for Next Generation Portable!

Les om: