Program skal rette Iphone-problemer

Program skal rette Iphone-problemer

Apple og Infineon tror 3G-problemene kan løses med en programoppdatering.

Det har vært en stadig økende strøm av klager angående Iphone 3G sine problemer med nettopp 3G-dekningen. I følge flere rapporter skal problemene være å finne i forbindelse med Infineons brikke i telefonen.

De fleste som har omtalt problemet har samtidig ment at dette var en maskinvareproblem som i verste fall ville bety at telefoner måtte tilbakekalles.

LES OGSÅ:
Iphone 3G - en beta?

Nå ser det imidlertid ut til at Apple og Infineon er av den formening at dette kan fikses ved hjelp av programvare. Hvis så er tilfelle vil dette spare både Apple og Infineon for ikke bare et gigantisk logistikkproblem, men også en enorm utgiftspost.

For tiden tester begge selskapene ut en slik programvareløsning for Iphone 3G og det er forventet at denne vil slippes i slutten av august, forutsatt at den faktisk løser problemene.

Vi nevner også at Apple forventes å være klar med versjon 2.1 av operativsystemet for iPhone i løpet av rimelig kort tid. Systemet er nå ute hos betatestere og er tilbakemeldingene positive kan vi forvente en oppgradering i løpet av september.

Les om:

Mobilitet