Rimelig HTC-mobil

Rimelig HTC-mobil

HTCs nye smarttelefon Wildfire S kommer i salg i begynnelsen av mai.

Wildfire S er en videreutvikling av HTCs populære smarttelefon HTC Wildfire, og skal være en av HTCs minste telefoner noensinne. Telefonen veier 105 gram og er 10,1 centimeter lang og 5,9 centimeter bred, og den benytter en 3,2-tommers skjerm med oppløsning på 320 x 480 punkter.

Spesifikasjonene er ikke spesielt imponerende, men prosessoren er oppgradert fra 528 MHz i Wildfire til 600 MHz i Wildfire S, og det er litt mer minne. Det kan antagelig komme godt med, ettersom forgjengeren hadde veldig dårlig ytelse sammenlignet med andre telefoner i samme prisklasse – for eksempel Huawei U8800 (den har en prosessor på 800 MHz). Skjermoppløsningen er også høyere enn i Wildfire.

Telefonen er utstyrt med et 5 megapiksel kamera. HTC skriver i en pressemelding at telefonen retter seg spesielt mot et yngre publikum, og at de i markedsføringen blant annet vil legge vekt på hvor enkelt det skal være å dele apper med venner via telefonen. Den skal være i salg i norske butikker fra 6. mai til en pris på 2 200 kroner inkl. mva. Du kan velge mellom fargene mørkegrå, hvit og lilla.

Les om:

Mobilitet