Rubberduck med mobil-tv i Danmark

Rubberduck med mobil-tv i Danmark

Rubberduck Media Lab har lansert en fullstendig mobil-tv-tjeneste i Danmark for Sonofon.

Rubberduck vil via denne avtalen levere og drive Sonofons nye mobil–tv-portal som vil tilby live og on-demand nyhets- og underholdningstjenester over 3G, melder leverandøren i en pressemelding.

Tjenesten vil inkludere programmer fra populære kanaler som DR1, DR2, dansk TV2, Disney Channel, MTV, BBC World og Discovery Channel.

LES OGSÅ: Mobil-tv for verdens ender

Tjenesten vil bli utviklet ved hjelp av Studio:1, Rubberducks egen mobil-tv-plattform, som i dag brukes av mobil-tv-tjenester rundt hele verden. Inkludert Sonofon leverer Rubberduck nå komplette løsninger for syv mobile nettverksoperatører rundt om i verden, og har enda flere kringkastere og tjenesteleverandører i sin kundeportefølje.

- Vi er glade for å jobbe sammen med Rubberduck Media Lab i lanseringen av høykvalitets mobil-tv i Danmark. De har demonstrert evnen til å høyne kunnskap, innovasjon og teknologi på tvers av landegrensen i både partnerskapet med Sonofon i Danmark og med vårt søsterselskap i Norge, Telenor ASA. Vi tror at dette er viktige egenskaper for å lykkes i et veldig konkurranseutsatt og utfordrende marked, sier Martin Blædel, konsumentsjef hos Sonofon.

LES OGSÅ: Treg start for mobil tv

- Vi er glade for å være Sonofons foretrukne partner, og ser fram til å levere en tjeneste som vil underholde og glede deres kunder, kommenterer Ola Svartberg, daglig leder i Rubberduck Media Lab.

Les om:

Mobilitet