Samarbeid om 4G i Danmark

Samarbeid om 4G i Danmark

Nokia Siemens Networks har skrevet kontrakt med Teliasonera om å rulle ut 4G i Danmark.

Radionettet for mobilt bredbånd blir nå modernisert og rulles ut i Norden og de baltiske landene.

Konkurransedyktig

– Vi ruller nå ut 4G i de nordiske og baltiske landene. I Danmark har vi valgt Nokia Siemens Networks som leverandør av nettet med bakgrunn i høy kvalitet og konkurransedyktige løsninger, sier Søren Abildgaard, administrerende direktør ved Telia Mobility Services i Danmark i en pressemelding.

Sverige har vært først ute med Teliasoneras utrulling og er fornøyd med samarbeidet.

– Teliasoneras utrulling av 4G i Sverige har vært en stor suksess og har fått mye oppmerksomhet over hele verden. Vi er svært fornøyd med å utvide vårt 4G-samarbeid med Teliasonera, sier Jan Lindgren, leder for Teliasonera-teamet i Nokia Siemens Networks i meldingen.

- Rask utrulling

Teliasonera var den første mobiloperatøren i verden til å kommersielt lansere 4G og tilbyr det i Danmark, Estland, Finland, Sverige og Norge.

– Med utgangspunkt i Nokia Siemens Networks ledende posisjon i 4G-markedet og vår evne til rask utrulling av nettverk, har vi jobbet sammen med kunden for å sikre fortsatt teknologisk lederskap for Teliasonera, sier han videre.

Som en del av kontrakten med Telia Danmark, skal Nokia Siemens Networks levere både GSM og 3G-teknologi i tillegg til 4G-utstyr.

Les om:

Mobilitet