Setter over fra mobil til mobil

Setter over fra mobil til mobil

Emcom lanserer en operatøruavhengig programvare som setter over samtaler hos bedrifter som bruker mobilnettet.

Andelen bedrifter som kun benytter mobilt bedriftsnett, har økt kraftig de siste årene. NetCom tilbyr Trådløs Bedrift, Network Norway har løsningen Mobil Bedrift, Telenor leverer tjenesten Proffnett og Ventelo tilbyr Mobilt Bedriftsnett. Det har medført at 3G- og GSM-bordtelefoner har blitt et vanlig arbeidsverktøy på kontorer som har mobilt bedriftsnett.

Alle operatørene leverer en sentralbordløsning sammen med sin mobile bedriftstjeneste. Men inntil nå har det ikke vært en enkel og felles måte å sette over samtaler til andre, verken med vanlig mobiltelefon eller bordapparat. Applikasjonen Settover skal ifølge en pressemelding fra Emcom løse dette problemet. Programvaren er utviklet av Mobile Communications på oppdrag av Emcom.

- Til tross for at bordapparatene og vanlige mobiltelefoner har fått svært mange gode og intuitive funksjoner, er det fortsatt en utfordring å sette over samtaler. Hovedgrunnen er mobiloperatørenes forskjellige tekniske løsninger, sier Christian Jørgensen i MobiCom.

Settover er tilpasset de mobile bedriftsløsningene NetCom Trådløs Bedrift, Telenor Proffnett, Network Norway Mobil Bedrift og Ventelo Mobilt Bedriftsnett.

Les om:

Mobilitet