Sinnamobil fra LG

Sinnamobil fra LG

LGs nye toppmodell blir ikke bare rask, den blir stor også.

World Mobile Congress nærmer seg med stormskritt, og med det slippes det stadig flere avsløringer om mobilene som kommer til å vises frem på messen.

Sist ut er LG, som har vist frem Optimus 2X' etterfølger.

Fem kjerner

Den nye telefonen fra LG blir både stor og sterk. Optimus 4X HD er nemlig utstyrt med Nvidias nyeste Tegra-prosessor, som har totalt fem kjerner.

Tegra 3-prosessoren har nemlig en ekstra hjelpekjerne, som skal være kraftig nok til å ta hånd om en rekke av de enklere bruksområdene, som e-post, sms, samtaler og musikkavspilling. Ønsker du imidlertid å bruke telefonen til noe som krever litt ekstra ytelse vil de fire hovedkjernene, som hver er på 1,5 gigahertz, trå til.

Løsningen med totalt fem kjerner skal ikke bare gjøre Optimus 4X HD lynrask, den skal også gjøre sitt til at telefonen ikke skal forsyne seg i overkant mye av batteriet ved vanlig bruk.

Kombinert med et kraftig batteri kan det dermed være at telefonen holder lenger enn dagens kraftige modeller, som gjerne må lades i alle fall en gang i døgnet - og til og med oftere om du bruker den til litt tyngre ting.

Høy oppløsning og stor skjerm

Med kraftig ytelse er det godt å se at LG har valgt en skjerm som er i stand til å vise litt ekstra. Skjermen er på 4,7 tommer og er i stand til å vise HD-innhold i 1 280 x 720 pikslers oppløsning. Den store skjermen er IPS-basert, noe som normalt sett gir meget god innsynsvinkel og god fargengjengivelse.

LG Optimus 4X HD vil leveres med Android 4.0, også kjent som Ice Cream Sandwich. Telefonen er ellers utstyrt med 16 gigabyte minne og et kamera på åtte megapiksler.

Les om:

Mobilitet