Stilren iPhone-dokk for Apple-skjermer

Stilren iPhone-dokk for Apple-skjermer

Nytt Kickstarter-prosjekt som skreddersydd for stilbevisste iMac-eiere.

OCDesk er et nystartet selskap hvis første produkt, kalt OCDock, finansiere via en Kickstarter-kampanje og er et av få tilbehør til Apple-produkter som faktisk ser ut til å smelte sammen med produktene den hører til.

"OC" står ifølge selskapet for "obsessively clean", men begge navnene er såklart basert på ordlek - "OCD" er forkortelsen for obsessive-compulsive disorder eller tvangssyndrom.

OCDock er en iPhone-dokk - for iPhone 4 eller 5 med eller uten deksel - laget for å passe på foten av iMac og Thunderbolt Display. Materialet er aluminium og OCDock har gjort sitt beste for å matche finishen med foten på datamaskinen/skjermen.

Spesiallagd kabelløsning

Den skikkelig finurlige løsningen er egentlig kabelen - den er laget flat og så tynn at den kan dras under foten og på baksiden av skjermen slik at det ser ut som at dokken helt enkelt hører til foten.

Dokken produseres i to varianter, en vanlig med en liten "hylle" som støtter en iPhone med deksel av ulike tykkelser, og en "mini"-variant som bare passer nakne telefoner eller med veldig tynne deksler.

OCDock selges for 59 dollar i den pågående Kickstarter-kampanjen, men skal etter hvert selges for 79 dollar eller cirka 445 kroner. Husk at frakt og tollavgifter kommer i tillegg!

Les mer om OCDock hos Kickstarter.

Les om:

Mobilitet