Telenor med Mobil-duo i Sverige

Telenor med Mobil-duo i Sverige

Kobler to mobile bredbånd til ett abonnement.

Telenor satser nå aggressivt på mobilt bredbånd i Sverige ved å tilby to mobile bredbånd i ett og samme abonnement. Brukeren får dermed utstedt et ekstra SIM-kort slik at to personer kan få glede av samme abonnement.

– Det her er en tjeneste tilpasset vår mer mobile og fleksible livsstil. To mobile bredbånd koblet til ett abonnement er perfekt når det finnes to ulike ønsker eller at man befinner seg på ulike plasser, forteller Telenors svenske markedssjef Gunilla Dyrhage til IDG.se.

Fram til 31. mai koster tjenesten 199 svenske kroner i måneden og etter denne perioden er prisen 299 kroner. Prisen for et ekstra modem er satt til 495 svenske kroner.

I Norge er imidlertid ikke lanseringsplanene for Mobil-duo klare. Informasjonssjef Elisabeth Evjen forteller til pcworld.no at det i bedriftsmarkedet i Norge er teknisk mulig å bruke flere SIM-kort mot samme mobile bredbåndsabonnement. Dette støttes både via tvillingkort og datatileggskort.

Også I privatmarkedet er det mulig å benytte samme løsning, men da kun med et tvillingkort. Løsningene er imidlertid ikke rettet mot multiterminalbruk, ifølge Evjen.

Les om:

Mobilitet