Telenor og Nokia med mobilavtale

Telenor og Nokia med mobilavtale

Telenors mobilkunder får preinstallerte innholdstjenester fra Nokias Ovi-plattform.

Avtalen sikrer at Telenor-kunder enkelt får tilgang til Nokias mobile innholdstjenester. Telenor- og Ovi-tjenestene vil bli tilgjengelig for Telenor-kunder i Norge, Sverige, Danmark og Ungarn.

- Vi har ambisjoner om å bli en ledende aktør innen nye og brukervennlige innholdstjenester på mobilen. Avtalen med Nokia er starten på et spennende samarbeid for å videreutvikle tjenestespekteret i vårt tredjegenerasjons mobilnett, sier Morten Karlsen Sørby, konserndirektør og leder av Telenor i Norden.

Fakturert fra Telenor

Som en del av dette samarbeidet vil Nokia-telefoner med Telenor-abonnement bli satt opp for å gi enkel tilgang til utvalgte tjenester fra begge selskapene. Det innbefatter Nokia Maps, N-Gage og Telenors musikkbutikk og mobil-tv.

Tjenestene vil bli lansert i andre halvdel av 2008 på et stort utvalg av mobiltelefoner. Nokia og Telenor har også blitt enige om forretningsmodeller og videre samarbeid om mobile innholdstjenester for å styrke de to selskapenes ledende markedsposisjoner.

- Vi er veldig fornøyd med avtalen om samarbeid med Telenor og har stor tro på at dette vil legge grunnlaget for ytterligere samarbeid mellom produkt- og tjenesteleverandører i det skandinaviske markedet, sier Timo Ihamuotila, salgsdirektør i Nokia.

Les om:

Mobilitet