Trafikanten på iPhone får etterlengtet funksjon

Trafikanten på iPhone får etterlengtet funksjon

Nå blir det enda enklere å reise kollektivt med Trafikanten på iPhone.

Trafikanten er en av de mest populære norske appene på App Store, og nå kan de mange iPhone-brukerne som benytter seg av appen glede seg over en ny, stor og ikke minst etterlengtet oppdatering.

Versjon 2.0 av Trafikanten for iPhone kommer med en rekke nye funksjoner og endringer, men kanskje aller viktigst er den etterlengtede reiseplanleggeren.

Reiseplanlegger

Tidligere har det bare vært mulig å se avganger på en bestemt holdeplass eller en holdeplass i nærheten. I den nye versjonen kan du imidlertid få forslag til hvordan du reiser til en bestemt destinasjon.

Mange kjenner kanske funksjonaliteten igjen fra Trafikantens egne nettsider. Android-brukere har hatt en reiseplanlegger i sin Trafikanten-app lenge.

Med reiseplanleggeren kan du søke på adresser og stoppesteder, du kan bruk iPhone-ens posisjon eller velge en adresse fra kontaktlisten din. Reiseforslagene viser tidspunkt for reisen, hvor lang tid du vil bruke totalt sett, eventuelle bytter og ventetid og hvor langt det er å gå til stoppestedet. Bytter du til kartet, får du også se hvor du skal gå.

Oppdatert brukergrensesnitt

I tillegg har versjon 2.0 av appen får en oppfriskning i brukergrensesnittet, med litt nye ikoner og menyer og litt mer duse farger enn før. Sanntidsinformasjon vises dessuten i gul tekst, mens de fastsatte rutetidene er markert i grått. Appen er rett og slett mye mer brukervennlig en før. En velkommen endring, spør du oss!

Appen skal dessuten dekke hele østlandsområdet, så da er du ikke nødt til å være kollektivbuss-reisende i sentrum for å kunne dra nytte av appen. Applikasjonen inneholder rutedata for Oslo & Akershus, Buskerud, Østfold, Vestfold, Telemark, Hedmark og Oppland.

Alt i alt er Trafikanten 2.0 en gledelig oppdatering som gjør appen til en av de aller nyttigste for oss som bor i Oslo og omegn.

Trafikanten 2.0 kan lastes ned gratis fra App Store her. Du kan se en demo-video under.

Les om:

Mobilitet