Tre nye fra Nokia

Tre nye fra Nokia

Nokia starter uken med å lansere tre nye mobiltelefoner, men stiller ikke opp med noen Iphone-dødare.

Mobilselskapene girer opp for kampen mot Apples Iphone om dagen, men ingen av dem har lansert noen troverdig konkurrent til den kommende eplefonen. Da er det kanskje like bra for konkurrentene at Apple ikke vil lansere her med det første.

LES OGSÅ: Nokia endrer fiaskotelefon

De tre nye telefonene er Nokia 6267, 3500 og 6121 Classic. Førstnevnte er en 3G-utstyrt klafftelefon, med fouks på musikk og design. Akkurat det med design er kanskje en overdrivelse, for det er ikke veldig spenstig det Nokia har kommet opp med denne gangen.

Nokia 6267 støtter lagring på minnekort opp til fire gigabyte. Telefonen er utstyrt med to kameraer, hvorav det ene har en oppløsning på to megaiksler, telefonen har også innebygd blits.

Den neste telefonen er 3500 Classic, og ser ut som en hvilen som helst annen enkel Nokia-telefon, altså enkel og pen i design. Telefonen er blant annet utstyrt med FM-radio, støtte for direktemeldinger og et kamera med to megaiksler. Taletiden er oppgitt til tre timer, mens standbytid er oppgitt til 12 dager.

Siste telefon ut i denne omgang er 6121 Classic, en kompakt smarttelefon med 3G. Denne telefonen er også utstyrt med et kamera med to megapiksler og innebygd blits, i tillegg til et enklere kamera til videotelefoni via 3G-nettet. Overføring av data skal skje raskt i og med at telefonen støtter HSDPA, også kjent som Turbo 3G. Det lille Data Transfer-programmet gjør at du kan overføre kalendere, videoer, kontakter og annen data fra andre Nokia-telefoner.

- Ved å lansere disse tre nye telefonene utvider vi tilbudet vårt i mellomklassen slik at forbrukerne gis enda større valgfrihet for sine mobile behov. Enten de er ute etter å fange øyeblikkene, dele musikk eller benytte internett, vil de alltid kunne finne en stilig Nokia-telefon som dekker deres behov, sier Oskar Södergren, produktmarkedssjef i Nokia Skandinavia.

Nokia 6267 vil koste rundt 2 500 kroner, mens Nokia 3500 classic vil ende opp på rundt 1 500 kroner. Nokia 6121 classic blir ikke tilgjengelig for salg i Skandinavia i første omgang. Alle de tre telefonene er ventet klare for salg i løpet av tredje kvartal i år.

Les mer hos Nokia.

LES OGSÅ: HTC avduker Iphone-utfordrer

Les om:

Mobilitet