Trygg på reise

Trygg på reise

Forsikringsselskapet Trygs nye reise-app skal hjelpe deg hvis noe uventet skulle skje når du er på reise.

Appen heter rett og slett «Trygg på reise», og kan brukes uavhengig av om man er kunde hos Tryg eller bruker et annet forsikringsselskap.

– Vi vet at stadig flere nordmenn har skaffet seg en iPhone eller en annen smarttelefon, og det gir oss en fantastisk god mulighet til å gjøre reiseopplevelsen et hakk tryggere. Alle vet hvor surt det er når ferien spoleres av uhell – og at det er lett å bli stresset og satt ut når man er på et ukjent sted langt hjemmefra. Her kan teknologien hjelpe deg til å ta raske og riktige valg, sier Kjerstin Fyllingen, landssjef for Tryg Forsikring i Norge.

LES OGSÅ:

Bli med ut i verdensrommet

Fra hovedmenyen i appen kan du velge å få advarsler om for eksempel ekstremvær, streiker, politisk uro eller andre forhold som kan ha betydning for din trygghet på reisen. Du kan også lagre og passordbeskytte informasjon om viktige dokumenter, for eksempel førerkort, pass, forsikringsbevis og kredittkort.

Skulle du være uheldig, inneholder appen også en rekke ulike råd om hva du skal gjøre hvis du for eksempel har mistet bagasjen, er blitt syk, utsatt for ulykker eller tyveri, eller har behov for å finne nærmeste ambassade eller politistasjon. Du får også hjelp til sperring av kredittkort.

Appen finnes til både iPhone og Android, og er gratis.

Les om:

Mobilitet