Den ultimate radioappen til smartmobilen

Den ultimate radioappen til smartmobilen

TuneIn Radio har ikke bare et enormt utvalg radiokanaler, den er i tillegg helt gratis.

De aller fleste radiostasjoner har kommet med sin egen dedikerte app til både Android- og iOS-plattformen.

Er man trofast mot en enkelt radiokanal, er ikke dette noe problem. Men liker man å høre på forskjellige kanaler, blir det fort mange installerte radioapplikasjoner. Helt unødvendig, hevder utviklerne bak applikasjonen TuneIn Radio, og vi er enig.

50 000 kanaler

TuneIn Radio kan vise til verdens største samling av radiostasjoner i en eneste app. Fra denne lille applikasjonen har du tilgang til svimlende 50 000 radiostasjoner.

Det er klart at når man lager en applikasjon som gir brukere tilgang til så mange radiokanaler, er det viktig at man har et brukergrensesnitt som fungerer. Det har TuneIn Radio. Brukergrensesnittet er lagt opp som hvilken som helst annen musikkspiller.

Det skiller fint lite mellom TuneIn Radio og iPod. Programmet har til og med en egen søkeknapp. Er det en spesiell artist du har lyst til å høre, kan du søke etter artisten og finne om det er en radiostasjon som spiller musikk fra den aktuelle artisten.

Opptak av programmer

Er du kun interessert i å lytte til lokale radiostasjoner, finnes det en egen knapp som lister opp kun lokale radiostasjoner, basert på din plassering.

TuneIn finnes også i en mer «profesjonell»-utgave, kalt TuneIn Pro. Forskjellen mellom gratis- og betalutgaven er at sistnevnte gir deg tilgang til å ta opp radioprogrammer ved hjelp av en opptaksknapp.

Les mer om og last ned appene til både iOS- og Android-enheter fra tunein.com.

Les om:

Mobilitet