uTorrent på iPad og Android

uTorrent på iPad og Android

Den populære fildelingsklienten uTorrent kan nå fjernstyres fra hvor som helst med favorittmobilen din.

I forrige måned lanserte BitTorrent Inc støtte for iPhone. Nå fungerer fjernstyringsfunksjonen "Web" i uTorrent Falcon-klienten også på iPad og Android-telefoner.

LES OGSÅ:

Warner Bros beskyldes for piratkopiering

Fjernstyr dine nedlastinger

Med uTorrent Web får man tilgang til torrent-filer som kjører på pc-en hjemme fra hvor som helst i verden. Torrent-filer kan legges til, settes på pause eller slettes, via et grensesnitt som ser ut og føles likt som i selve uTorrent-applikasjonen.

Til å begynne med var uTorrent Web bare tilgjengelig gjennom vanlige nettlesere, men etter at støtte for iPhone ble tilføyd i forrige måned har mange brukere etterspurt støtte også for iPad og Android, skriver TorrentFreak.

For å bruke fjernstyringsfunksjonen må man først laste ned og installere den siste utgaven av uTorrent Falcon eller uTorrent 3.0 alpha. Man registrerer seg med brukernavn og passord som dermed gir tilgang til fjernstyring av torrent-filer. Etter en krypteringssekvens og innlogging vil man se det mobilkompatible grensesnittet som gir alle de samme kontrollene som i den vanlige uTorrent-klienten på pc-en.

LES OGSÅ:

Last ned film lovlig og gratis

Les om:

Mobilitet