Vinn 100.000 på sms

Vinn 100.000 på sms

Se setningen du må taste på under 41,4 sekunder for å vinne 100.000 kroner.

I fjor arrangerte Telekiosken landets første NM i sms og det 20 år gamle Sonja Kristiansen fra Stavanger tastet inn til bestetid like bak verdensrekorden. Nå ønsker Telekiosken en norsk verdensmester og frister med 100.000 kroner, skriver selskapet i en pressemelding.

“The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human”.

Dette er den offisielle Guinness World Records sms-teksten på 160 tegn som deltakerne skal taste når Telekiosken for andre år på rad arrangerer tommelfingerkonkurransen. Verdensrekorden er på 41,40 sekunder og tilhører Jeremy Sng Gim fra Singapore. Deltakerne kan bruke sin egen mobiltelefon, men må ha standard tastatur og ordbok slått av, heter det videre i meldingen.

- Det blir vanskelig, men slett ikke umulig å slå verdensrekorden. Det viktigste blir å holde orden på nervene nå som man kan vinne en stor pengepremie, sier Sonja Kristiansen som i fjor fikk en tid på 46,06 sekunder.

6 291 000 000 sms

I 2008 ble det sendt nesten 6,3 milliarder sms i Norge. Det er en økning på ni prosent sammenlignet med året før.

- Sms er også en populær kommunikasjonsform i resten av verden. Hvis verdensrekorden ryker, vil dette for alvor bli lagt merke til internasjonalt. Det er mange talenter der ute, og vi tror det er en god mulighet for at en person blir 100.000 kroner rikere, sier markedssjef Arild Kjærnli i Telekiosken.

Lørdag 17. oktober arrangeres det kvalifisering i Østlandsområdet. En uke senere arrangeres det kvalifiseringer i resten av landet. Les mer om konkurransen på nmsms.no.

Les om:

Mobilitet