Vismakunder får Netcom-rabatt

Vismakunder får Netcom-rabatt

Visma signerer en 300 millioners kontrakt med Netcom som gir 16 500 abonnementer rabatt på mobiltelefoni.

Visma og NetCom har inngått et treårig samarbeid og signerer en avtale verdt 300 millioner kroner. Kontrakten er en av NetComs største bedriftsavtaler, og gir kunder av Visma et innkjøpssamarbeid og med det et fordelsprogram som bidrar til lavere mobiltelefonipriser.

- Med hele 16 500 abonnement er dette en stor og viktig kontrakt for oss, sier administrerende direktør i NetCom, August Baumann i en pressemelding.

Selger rabattavtaler

Visma har et eget virksomhetsområde for innkjøpssamarbeid og fordelsprogram, og har fremforhandlet avtalen med NetCom på vegne av kundene av disse tjenestene.

- Vi tilbyr bedrifter og organisasjoner å bli med i en felles innkjøpspool for produkter og tjenester relatert til virksomhetsdrift og administrasjon, slik som for eksempel mobiltelefonabonnement. I tillegg leverer vi et program med ferdigforhandlede rabattavtaler for ansatte. Dette gjør det mulig for bedrifter og organisasjoner å tilby sine ansatte og medlemmer gode tilbud på produkter og tjenester til bruk i privat sammenheng, forteller konsernsjef i Visma, Øystein Moan. Han forteller at avtalen sikrer omlag 100 millioner kroner i omsatt volum for hvert av de tre årene den foreløpig er signert for.

I tillegg til telefoni selger Visma rabattavtaler innen områder som for eksempel kontorrekvisita, bensin, strøm forsikring, flyreiser og hotell.

- I tillegg sørger vårt fordelsprogrammet for at bedrifter og organisasjoner kan gi sine ansatte og medlemmer noen ekstra frynsegoder og fordeler i form av gode rabatter på produkter og tjenester de trenger privat, sier Moan.

Les om:

Mobilitet