Mp3-spillere blir billigere og bedre

Mp3-spillere blir billigere og bedre

Markedet for dingser for avspilling av personlig nettverkslyd - eller mp3-musikk - har eksplodert. Nå vil Walkman-oppfinnerselskapet Sony ha sin del av kaka med en hel ny produktfamilie.

I løpet av sommeren vil Sonys sortiment av bærbare digitale lydenheter utvides til å dekke alle segmenter i markedet for personlig nettverkslyd.

 

Hovedbudskapet er at mp3-spillere skal bli både billigere og bedre, dersom vi skal tro den japanske elektronikkgiganten.

 

Den nye Walkman-spilleren med harddisk, som senere vil etterfølges av introduksjonen av musikknedlastingstjenesten Sony Connect, skal tilby forbrukere alt de trenger for personlig musikkunderholdning i bredbåndsæraen.

 

It'no knussel

 

-- Sony har bygget videre på sin lange erfaring med bærbar lyd, it og musikkdistribusjon for å gi Europa det beste totaltilbudet innen personlig nettverkslyd for bredbåndsæraen. Dette representerer viktige skritt på dette området, sier produktsjef Kjell Ove Marienborg i Sony Norge.

 

-- Det er allerede solgt over to millioner bærbare lydenheter bare i Europa, og alle er kompatible med vår musikktjeneste Connect, som er på plass i Tyskland, Storbritannia og Frankrike, og som i løpet av månedene fremover vil bli tilgjengelig i andre europeiske land.

 

Sony vil også komplimentere sitt eksisterende produktsortiment (ny Hi-MD Walkman, ATRAC CD walkman og Network walkman med flash-minne) med en ny kompakt, harddisk-spiller.

 

Connecting people

 

Den nye harddisk-spilleren skal demonstrere Sonys satsing på å tilby en modell for bruk av musikkdistribusjon over internett.

 

Strategien omfatter integrasjonen av en serie produkter og teknologier som er passende for ulike applikasjoner og individuell smak, og som er bygget rundt det nye systemet for online musikkdistribusjon, Connect.

 

I tillegg til å støtte eksisterende hovedformater for komprimering, sørger Sony for at hele produktserien støtter ATRAC3 og ATRAC3plus, som er høyytelses komprimeringsteknologier basert på sofistikerte akustiske prinsipper og er fundamentet for den innarbeidede MiniDisc-teknologien.