MPX.no pusser opp

MPX.no lanserer i disse dager en helt ny butikk med 5 avdelinger.

Målet er å lede kundene raskt til produktene de søker, og gjøre handelen enda enklere, skriver selskapet i en pressemelding.

- Det skal være enkelt å handle hos MPX.no. Vi ser at markedet har modnet for netthandel av elektroniske produkter, og vi henvender oss stadig til en større gruppe av mennesker. Mange er førstegangshandlende, og vi er opptatt av at disse opplever det trygt og enkelt å handle hos oss, sier daglig leder Tom Tychesen.

Når kunden nå logger seg på MPX.no vil han kunne velge mellom fem butikker. Alle produktene er samlet i avdelingene data, foto/video, mobil/telefoni, lyd og bilde, samt gaming.

Egen bedriftsbutikk

- Butikken vil fokusere sterkt på nyheter, aktiviteter og kampanjer. I tillegg satser vi sterkt på tilleggsutstyr. Det skjer mye spennende på produktsiden, og kundene skal finne nyhetene hos oss, sier Tychesen.

MPX åpner også opp en egen butikk rettet mot bedriftsmarkedet.

- Stadig flere bedrifter velger å handle på nett fordi det er enkelt og fleksibelt. MPX.no har en egen bedriftsavdeling som opplever stor pågang av nye kunder. Bare i siste kvartal hadde vi en omsetningsvekst på over 50 prosent mot tilsvarende periode i fjor. Vi er nå godt inne i årets travleste periode, og har store forventninger både til resten av 2005 og neste år, avslutter Tom Tychesen.