MSN satser på gøy

MSN satser på gøy

Øyeblikksmeldingen MSN Messenger lanserer flere interaktive spill.
Microsofts lanserer nå den interaktive spilltjenesten Instant Games Clubhouse, beregnet for de 800.000 MSN Messenger-brukerne i Norge. Det er en abonnementstjeneste for den populære øyeblikksmeldingstjenesten, som har 135 millioner brukere over hele verden. Den nye spilltjenesten kombinerer online-versjoner av kjente spill med avanserte funksjoner og fordelene med øyeblikksmeldinger.

"Når tjenesten nå lanseres i Norge, er det med spillene 8Bankshot Billiards8 - som er en nettversjon av Pool, og en kvalitetsutgave det klassiske brettspillet sjakk. Brukere av MSN Messenger kan prøve spilltjenesten gratis i 14 dager, og kan deretter abonnere på spillene på måneds- eller årsbasis. Det koster 45 kroner i måneden, eller 180 kroner i året for hvert spill. Når en Messenger-bruker abonnerer på tjenesten, kan alle på abonnentens buddyliste spille gratis", heter det i en pressemelding fra selskapet.

--Online-spill er blitt veldig utbredt. Nesten 50 millioner logger seg på nettet når de vil spille spill, i stedet for å hente frem et brettspill fra skapet. Dessuten er det ofte lettere å finne en motspiller på nett, sier daglig leder Benedikte Løvdal i MSN Norge.

Dette er bare én av mange nye tjenester som kommer på Messenger i tiden fremover, sier Løvdal videre.