MSN utvider salgstaben

MSN utvider salgstaben

Med tre nyansettelser vil MSN tar sin del av det økende annonsemarkedet på nettet.

MSN melder om tre nyansettelser i selskapets salgsstab. Det gjelder en ren utvidelse av selskapet.

- Annonsemarkedet på internett vokser voldsomt. Vårt mål er å være nummer en portal i Norge.  Dette er en logisk konsekvens av videre vekst i markedet, sier Isabella Alveberg, salgssjef i MSN.no, til Computerwolrd.no.

Plukket fra konkurrente

De tre som er ansatt er Anja Rødal, Bjørn-Eirik Hervik og Guro Høgne. Anja Rødal går fra Radio 1 til MSN, for å begynne i en ny stilling i MSNs salgsteam. Rødal har tidligere arbeidet 3 år hos Capa Kinoreklame og 2 år i Radio 1. Hun er utdannet ved BIs reiselivslinje og webdesign på It-akademiet.

Bjørn-Eirik Hervik går fra TV2 til MSN for å begynne som Account Executive med primæransvar mot reise- og bilmarkedet. Hervik har arbeidet 5 år i TV 2s markedsavdeling som Key Account Manager, og før det halvannet år som salgskonsulent/salgsleder i Moregroup Norge Hervik har en Bachelor of Communication Studies fra Queen Maragaret University College, Edinburgh, i tillegg til annen norsk utdannelse.

Guro Høgne kommer til en stilling som Account Manager i MSN fra jobben som salgskoordinator i Fire Store AS. Hun har tidligere jobbet som selger i IT-bransjen. Hun er utdannet Cand. philol. med hovedfag i musikk fra Universitetet i Oslo.