Multifunksjonell billigfon

Multifunksjonell billigfon

Siemens C62 gir alt en moderne telefon trenger, untatt innebygd kamera og bluetooth, til en akseptabel pris.

Trebåndstelefonen (Gsm900/1800/1900) Siemens C62 er en fint utseende telefon med masse funksjonalitet. Med bindingstid (som vi ikke anbefaler) kan telefonen skaffes for 1 krone, uten abonnement koster den i underkant av 2000 kroner.

Telefonen selges i Norge bare i en hvit-sølv-grå versjon. Menyen er lys, skjermen (128 x 128 piksler, 4k farger, 7 linjer) har en fin oppløsning og er behagelig å se på. Bilder gjengis ganske bra. Menyvalget er fint og oversiktlig. De vanlige nummerknappene er lett å betjene. C62 har også programmerbare hurtigknapper, som gjør det mulig å skreddersy menyen. C62 har wap, gprs og mms, polyfone ringetoner og tilkobling til eksternt kamera.

Batteriet skal ha opp til 250 timer stand by og 270 minutter taletid, men skjermen dra såpass mye strøm at jeg to ganger ble overrasket av et (nesten) tomt batteri.

Telefonens store navigeringsknapp ligger for tett opp i de andre knappene, det tar litt øving før rask navigering uten feil ligger i fingrene.

C62 har et bredt utvalg av Siemens-tilbehør. QuickPic kameraet med blitz , ulike ladere og datakabler. Håndfritt utstyr som for eksempel Headset PTT eller Car Kit Portable og Basic Car Pack som løsninger til bruk i bilen.