Asus tar en Apple

Asus tar en Apple

Mange husker sikkert den forhatte puck-musa til den første iMac-en. Nå lanserer Asus sin vri på pucken.

Det kan se ut til at Asus har ignorert folks jevnt over svært negative erfaringer med den puck-formede musa som fulgte med den første iMac-en. Selv Apple innså etter hvert at de hadde tabbet seg ut, og droppet den forhatte puck-musa etter knappe to år.

Nå lanserer Asus sin variant av puck-musa. Den nye musa fra Asus ser ut til å være en kombinasjon av den opprinnelige iMac-musa og den langt bedre mottatte Magic Mouse fra Apple.

LES OGSÅ:

TEST: RollerMouse Pro2 - Oppdatert middel mot musearm

Den nye musa, WX-DL, har en design som skrår litt ned i front, slik at den skal være ørlitt mer ergonomisk riktig enn modellen den har hentet inspirasjon fra, mens knappene er erstattet av trykkfølsomme felter på toppen av musa. Overføring til pc-en skjer trådløst, og musa er utstyrt med en lasersensor på 1 200 dpi.

Asus WX-DL skal være kompatibel med alle Windows-versjonene fra Windows 2000 og oppover. Prisen er satt til 80 dollar, noe som sannsynligvis vil gi en pris på rundt 500 kroner om den lanseres her til lands. Vi vil helst unngå musearm og det som verre er, slik at du nok neppe vil se en test av WX-DL fra oss med det første.

Les om:

Mus Og Tastatur