Hendig presentasjonsmus fra iogear

Hendig presentasjonsmus fra iogear

Iogear har lansert en trådløs mus med styrekule og laserpeker.

Phaser 3-in-1 skal ifølge Iogear være perfekt for presentasjoner og foredrag. Musen er nemlig mer enn bare en vanlig datamus.

Ved vanlig bruk ligger musen i en slags dokking, som også fungerer som kontaktflate med musematten. Ved å koble den fra dokkingen går den fra å være en vanlig mus til å bli en kombinert laserpeker og styrekule.

Når musen går over i presentasjonsmodus kan dataen styres ved hjelp av en styrekule på toppen av musen, på samme måte som tradisjonelle trackball-produkter. Laserpekeren gjør det mulig å blinde frekke studenter, eller eventuelt peke på ting på skjermen.

I likhet med flere av produktene Iogear har lansert den siste tiden, er også Phaser 3-in-1 utstyrt med bakteriedrepende overflate laget av Titandioksid (TiO2). Det skal ifølge Iogear gjøre musen perfekt til bruk på sykehus, skoler og offentlige kontorer. Musen skal også være rask og presis nok til at den er et greit valg for gamere og vanlige databrukere.

Phaser 3-in-1 er fungerer med både Mac og PC. Musen skal være klar for salg i løpet av høsten, og vil koste rundt 60 dollar.

Les mer om Phaser 3-in-1 hos Iogear.

LES OGSÅ: Hypokondermus fra Iogear

Les om:

Mus Og Tastatur