Intuos3 i spesialversjon

Intuos3 i spesialversjon

Wacom markerer sitt 25 års jubileum med en spesialutgave av tegnebrettet Intuos3.

Intuos3 Special Edition kommer i to forskjellige utgaver, en A5-versjon i bredformat, og en modell i vanlig A4-størrelse. Tegnebrettet er beregnet for bruk i profesjonelle miljøer, og egner seg godt for blant annet designere og illustratører.

LES OGSÅ: Allsidig tegnebrett fra Wacom

Den nye spesialutgaven skiller seg fra den vanlige Intous3-modellen ved at både selve tegnebrettet og tilbehøret er designet i sort. Brettet leveres også med en spesiell Intuous3 airbrush, et tilbehør som har vist seg å være det mest populære Wacom leverer.

Rent bortsett fra ny farge og spesialutgaven av airbrushen byr ikke Intous3 Special Edition ellers på noen nye funksjoner sammenlignet med den vanlige utgaven.

Dermed er Intous3 Special Edition utstyrt med åtte programmerbare hurtigtaster, to scrolleflater og en penn som arbeider med hele 5 080 dpi oppløsning og 1 024 trykknivåer. Tegnebrettet merker selvsagt også hellingsgraden på pennen, opp til 60 grader.

Med i pakken får du blant annet Corel Painter Essentials, som blant annet har full støtte for airbush-verktøyet. Eventuelt er det mulig å bruke Intous3 med Adobe Photoshop, som også støtter dette.

Spesialutgaven av Intous3 vil være klar for salg i løpet av kort tid, og prisen ser ut til å ende på rundt 3 500 kroner for A5-varianten, mens A4-varianten nok vil koste i overkant av 4 000 kroner.

Les mer hos Wacom.

LES OGSÅ: Tegnebrett for hjemmet

Les om:

Mus Og Tastatur