Logitech lanserer presentasjons-mus

Logitech lanserer presentasjons-mus

Her er Logitech Cube, mus og presentasjonsverktøy i ett.

Vi trykker, drar og sveiper på berøringsskjermer så det holder, men den gode, gamle datamusen er fremdeles ikke død.

Med jevne mellomrom er det også noen som prøver å revolusjonere den, eller redefinere den.

Sistnevnte er hva Logitech hevder de nå gjør med lanseringen av Logitech Cube, en liten mus som, hvis vi skal være helt korrekt, er formet som et rektangulært prisme. Cube skal visstnok være ypperlig som presentasjonsverktøy, og har funksjoner spesielt laget med tanke på nettopp dette..

Rull ved berøring

Logitech Cube skal riktignok kunne brukes som vanlig mus. Når du gjør dette, kan du rulle ved å føre fingeren langs hovedpanelet som på en berøringstelefon, ifølge Logitech.

Ønsker du å bruke Cube som et presentasjonsverktøy, trenger du bare løfte den i opp i lufta. Da vil den automatisk gå over i presentasjonsmodus.

- Ved å klikke på toppen av musen vil du avansere til neste lysbilde i presentasjonen. Dersom du vil gå tilbake til forrige lysbilde, snur du simpelthen musen i hånda, og klikker på nytt, sier Logitech.

Logitech Cube er trådløs og bruker Logitechs Unifying-mottaker som plugges i usb-porten på datamaskinen datamaskinen. Rekkevidden er på 25 meter. Mottakeren kan for øvrig kobles med opptil seks andre enheter, for eksempel et tastatur - alt uten ekstra usb-mottakere.

Priser og tilgjengelighet

Logitech Cube kommer i salg i Norge i begynnelsen av januar. Veiledende pris er 569 kroner. Den kommer i fargene svart og hvitt. Cube vil kun være tilgjengelig fra www.logitech.no, opplyser Logitech.

Les om:

Mus Og Tastatur