Presentasjonsmus med laser

Presentasjonsmus med laser

Genius lanserer snerten presentasjonsmus med innebygd laserpeker.

Genius har lansert en ny mus beregnet til bruk i presentasjonssammenheng. Traveler 915BT er ifølge selskapet en svært presis lasermus med hele 1 600 dpi oppløsning, og mulighet for å justere ned hastigheten til 800 dpi.

Musen kobles til datamaskinen ved hjelp av blåtann, og krever derfor ikke noen dedikert mottaker. Vel å merke så lenge maskinen faktisk er utstyrt med blåtann.

I likhet med Iogears presentasjonsmus, som vi skrev om for en tid tilbake, er også Traveler 915BT utstyrt med innebygd laserpeker. Den har også knapper for å bla enkelt frem og tilbake i Powerpoint-presentasjoner, og burde dermed være velegnet til bruk både på skoler, universiteter og i bedriftssammenheng.

Ved å slå over en bryter på selve musen bytter den fra å fungere som vanlig lasermus til å bli en fjernkontroll med knapper for de mest brukte funksjonene i Powerpoint, som Page up/down, Escape og F5. I tillegg kommer altså muligheten til å peke på skjermen, eller folk som snakker i timen, ved hjelp av laserpekeren.

Genius Traveler 915BT er klar for salg nå, og koster like under 800 kroner.

LES OGSÅ: Hendig presentasjonsmus fra iogear

Les om:

Mus Og Tastatur