Spillmus med skjerm

Spillmus med skjerm

CM Storm utvider sortimentet med en avansert og barsk spillmus.

Mens de tidligere i all hovedsak holdt på med kabinetter og kjøleløsninger til pc, har Cooler Master de siste årene også fokusert på spillutstyr til pc, da under navnet CM Storm. Vi har tidligere testet to av selskapets spillmus, CM Storm Inferno og Spawn.

Nå lanserer selskapet en ny spillmus. CM Storm Sentinel Z3RO-G Gaming Mouse er ifølge selskapet en videreutvikling av Sentinel Advanced. Den nye musen skal være avansert og gi gode muligheter for å tilpasses etter eget ønske.

CM Storm Sentinel Z3RO-G Gaming Mouse er utstyrt med en sensor som strekker seg helt opp til 5 600 dpi, og så langt ned som til 100 dpi - for de av oss som liker at ting går virkelig tregt. For å lettere holde oversikt over hvilken hastighet du har valgt er Sentinel Z3RO-G utstyrt med en liten OLED-skjerm, som viser hastigheten for x- og y-aksen. Denne sitter plassert på toppen av musa, så du må nok regne med å flytte litt på hånda for å se hva som står der. I tillegg til å vise dpi-informasjon kan du også legge til egen grafikk på den lille skjermen, for eksempel en klan-logo (spillag).

Felles for de fleste spillmus er at de er utstyrt med flere knapper enn vanlige kontor- eller konsumentmus. På CM Storm Sentinel Z3RO-G Gaming Mouse finner du åtte programmerbare knapper, noe som burde være tilstrekkelig for de aller fleste. Musa er også utstyrt med minne, slik at du kan lagre innstillingene dine i selve musa i stedet for i driverne på pc-en. Dermed kan du koble den til en annen pc og ha de samme innstillingene klare for bruk uten å måtte installere drivere og gjøre alle justeringene på nytt.

For å vise at dette er en skikkelig spillmus har CM Storm samarbeidet med Futuremark, som nok er best kjent for testprogrammene 3DMark og PCMark. Futuremark har imidlertid også lekt seg med å lage spill, og CM Storms nye mus leveres med en kopi av romskyteren Shattered Horizon, et taktisk skytespill hvor du flyr rundt i verdensrommet og kriger mot andre spillere over nettet.

Mus Og Tastatur