Tastatur for både Mac og iPhone

Tastatur for både Mac og iPhone

Matias med ny serie tastaturer for Apple-brukere.

De nye tastaturene er ment å gjøre det enklere å jobbe med iPhone-en mens du sitter ved datamaskinen på skrivebordet.

I den nye One-serien fra Matias finnes det tre ulike tastaturet spesielt tilpasset iPhone-bruk. Hvert tastatur i One-serien har en dedidkert knapp som svitsjer tastaturet frem og tilbake mellom enheter.

Trykk på iPhone-knappen på toppen av tastaturet for å bytte One fra datamaskinen til iPhone, slik at du enkelt kan skrive på tastaturet og få teksten opp på din iPhone. Trykk på knappen igjen, og så skriver du på datamaskinen igjen.

Egne versjoner for Mac og pc

Standardmodellen, Standard One Keyboard, har en iPhone-holder innebygd som er plassert rett over piltastene. Det har også en innebygd USB 2.0-hub med to porter, og funksjontastene kontrollerer også iPhone-ens lysstyrke, navigasjon, volum og musikkavspilling.

Foretrekker du et mindre tastatur, finnes en variant med lave taster kalt Slim One Keyboard. Det har samme funksjonalitet som standardversjonen av One, men mangler innebygd iPhone-holder. I stedet kommer det med en frittstående holder kalt Matias MiniRizer som lar deg ha iPhone-en stående ved siden av av tastaturet.

Det mest avanserte - og dyreste - tastaturet blant de tre er Tactile One Keyboard. Ikke bare har det mekaniske taster, men det kommer også med n-key rollover-teknologi som skal forhindre såkalt ghosting når du skriver, det vil si at du kan taste så fort du bare vil på tastaturet og det vil holde følge, eller bruke avanserte tastekombinasjoner med mange samtidige taster inne. I tillegg kommer det med tre-porters USB 2.0-hub og innebygd iPhone-holder.

One Keyboard-serien er kompatibel med iPhone 3GS eller nyere, samt iPod touch tredjegenerasjon og nyere. Tastaturet kommer i egne versjoner for både Mac og Windows-pc-er.

One Keyboard og Slim One Keyboard kan kjøpes nå for henholdsvis 100 dollar og 80 dollar, mens Tactile One Keyboard er tilgjengelig for forhåndsbestilling med planlagt leveringsdato i mai. Prisen på sistnevnte er 200 dollar. Kjøpes fra produsentens nettsider, så husk at frakt og tollutgifter kommer i tillegg.

Les om:

Mus Og Tastatur