Trust satser på ungene

Trust satser på ungene

Med en serie mus og musematter med frisk design håper Trust å lokke ungene til butikken.

Tidligere har Trust vært kjent for rimelige, men ofte relativt kjedelige produkter. Utvalget har vært stort, men produktene fra selskapet har sjelden skilt seg nevneverdig ut.

I det siste har imidlertid selskapet frisket opp profilen, med ymse produkter med spenstigere design tilpasset forskjellige kundegrupper. Nå er det barnas tur.

Trust lanserer nemlig nå en serie mus og musematter med litt mer "barnslig" design enn normalt. Den nye barneserien består av tre mus som selges for seg, og to sett med mus og musematter. Serien kalles Trust Micro Mice, og skal i tillegg til å ha mer barnevennlig design og være bedre tilpasset små hender rent størrelsesmessig. Størrelsen skal ifølge Trust også gjøre det enklere å ta med seg musene på skolen eller til venner.

De tre enkeltstående musene følger typiske design tilpasset små gutter og jenter, med en rosa og hvit mus med hjerter til jentene, kalt Glamour Girl. Vi regner med at piratversjonen med dødningeskall og øyelapp, enkelt og greit kalt Pirate, er tilpasset guttene. Den siste musen har Trust valgt å kalle Zebra, og er ikke overraskene pyntet med zebramønster i sort og hvitt.

I tillegg til de tre Micro Mice-variantene kommer det også en kamuflasjemalt mus og musematte og et tilsvarende sett med mus og musematte i rosa og med hjerter. Disse kalles Mini Mouse Combat og Hearts, og har en noe annen utforming enn Micro Mice-serien.

Ifølge Trust skal den nye barneserien være klar for salg i løpet av kort tid. Veiledende pris for Micro Mice er 6,71 Euro, noe som nok vil bety en pris like under 100 kroner her til lands, mens Mini Mouse with Mousepad har veiledende pris på 8,40 Euro, eller like over 100 kroner.

Du kan lese mer om den nye barneserien til Trust på følgende nettsider:

Mini Mouse with Mousepad – Combat
Mini Mouse with Mousepad – Hearts
Micro Mouse – Glamour Girl
Micro Mouse – Zebra
Micro Mouse – Pirate

Les om:

Mus Og Tastatur