Musikk i 32 rom

Musikk i 32 rom

Sonos musikksystem lar deg spille digital musikk i opptil 32 rom. Gjerne forskjellige låter i hvert av dem.

Importøren Itegra hevder at dette er det første og eneste multisone, digitale musikksystemet med så stor rekkevidde i Norge i dag.

 

Systemet består av to komponenter: En trådløs avspiller som sender musikk til valgfrie rom i hjemmet. Det hele styres via en fjernkontroll med fargeskjerm. Avspilleren ZonePlayer leverer lyd via eksisterende hifi-anlegg eller til separate høytalere. ZonePlayer har en 50 watt kanalforsterker og har mulighet til å spille de fleste musikkformater.

 

Fargeskjerm 

 

Kontrolleren har en lcd-skjerm i farger og berøringsfølsom rullehjul. Brukeren kan spille den samme låten synkronisert i hvert eneste rom eller forskjellige sanger i de ulike rommene. Skjermen viser hva som spilles i hvert rom til en hver tid.

 

Itegra tilbyr en introduksjonspakke som inneholder to soneeneheter, altså ZonePlayers, og en kontroller. Avspillere, høytalere og fjernkontroller blir solgt separat. Veiledende pris for introduksjonspakken er 12.995 kroner. Denne rekker altså til installasjon i to rom.

 

Dyr? 

 

Skal du kjøpe denne pakken med høytalere, må du ut med 15.995 kroner. Trenger du flere soneavspillere koster hver av dem 4.990 kroner.

 

Har du behov for å ha soneavspillere i 32 rom, vil det koste deg opp i mot 163.000 kroner. Men har du råd til 32 rom, er trolig prisen ingen stor bekymring.