Musikk og bilde fra Philips

Musikk og bilde fra Philips

Philips lanserer musikkspiller med 30 GB lagringsplass.

HDD6320 er toppmodellen i Philips GoGear Jukebox-serie. De 30 GB-ene gir plass til opptil 15.000 sanger eller 8400 bilder, og har både MP3 og WMA avspilling. Den oppgraderte programvaren vil holde deg med musikk og bilder til langt inn i fremtiden, skriver selskapet i en pressemelding.

HDD6320 har funksjonen "USB on the go", som gjør at du ikke er avhengig av en pc for å tømme kameraet ditt. Usb-funksjonen gjør at bilder lagrer seg direkte i HDDen. 

Modellen har ingen knapper, men en meget enkel SuperScroll-funksjon på styreflaten. På den kan du tappe, dra eller stryke for jevn og nøyaktig navigering. Bare de funksjonene du til en hver tid kan bruke lyser, noe som gjør det rakst finne frem favorittmusikk eller dine beste bilder.

Displayet er en 2 tommer lcd-fargeskjerm.

Mikrofon til samtaler

HDD6320 er klargjort for "PlaysForSure" slik at det er mulig å kjøpe musikk fra nettet (WMA). Spilleren har en batterikapasitet på 15 timer. Batteriteknologien gir 70 prosent oppladning etter en en time med lading. En innebygd mikrofon kan ta opp stemmer og hele samtaler.

HDD6320 er tilgjengelige på det norske markedet fra november. Veilendende pris i Norge er 3295 kroner.