Musikkbølge på mobilen din

Musikkbølge på mobilen din

Motorola lanserte i går tre mobiltelefoner for musikkelskere. En allianse med tv-kanalen MTV vil gi deg mobilt musikkinnhold. En av telefonene har faktisk stereo surround lyd!
I forbindelse med en av årets store internasjonale musikkfestivaler, M3 Music Summit, har Motorola kommet med tre nye telefoner som er utviklet for å maksimere den mobile musikkopplevelsen for konsumenter og artister over hele verden.

Dermed slo Motorola erkekonkurrenten Sony Ericsson, som i formiddag har verdenslansering av en rekke nye mobilprodukter (mer informasjon om dette kommer på Computerworld.no om kort tid).

-- Det vi tradisjonelt kjenner som mobiltelefonen blir i større grad vår mobile underholdningsportal - som kan gi oss den musikken, de videoer og all annen informasjon vi ønsker. Gjennom mobile innovasjoner, strategiske samarbeid og åpne standarder, leverer vi en ny måte for artister å nå sine fans og en ny måte for musikklyttere å få tilgang til sine favorittlåter, sier Geoffery Frost, som er global merkevaresjef for Motorola-konsernet.

Før Frost kom til den amerikanske mobilgiganten arbeidet han for skomerket Nike, og ble berømt for å lage "Just do it"-kampanjen. Nå holder han på å snu opp ned på konservative Motorola, med HelloMoto som er deres merkevare, samt en rekke nye allianser som er rettet mot musikk og underholdning til mobiltelefonene.

Surround lyd

Motorolas nye telefoner E398 med 3D stereo surround lyd, E680 med RealPlayer og MPEG 4 video klipp og C650 kameratelefon med Motomixer og MP3 ringetoner er alle utviklet for å tilfredstille individuelle musikkpreferanser.

-- E398 og C650 vil komme i norske butikker over sommerferien, sannsynligvis i august. Vi vil ha partneropplegg på gang i Norge i forbindelse med disse to telefonene. Hvem dette er, kan jeg ikke gå ut med nå. Prisene på de nye telefonene er ikke bestemt, sier Jakob Cederqvist til Computerworld. Han er nordisk informasjonssjef for Motorola.

Motorola E398

Denne mobiltelefonen vil gir brukeren en ny dimensjon av lyd og bilde. Med integrert MP3-spiller, ekternt minnekort og doble MFT 16mm 3D surround høyttalere har man kraften av mobil musikk i sin hånd.

Vibrasjonsteknologi og rytmiske lyssignaler i takt med blant annet Java-spill og ringetoner gir mobilen ny identitet. Et skarpt display med integrert kamera og blitz gjør det fullt mulig å dele sine musikkopplevelser.

Motorola E680

Med 3D stereo surround høyttalere og RealPlayer programvare som skal gi bra lyd mens telefonens store fargeskjerm gjør det til en opplevelse å se musikkvideoer.

Du kan laste ned opp till en gigabyte innhold på telefonens utbyttbare minnekort som kan oppdateres når man vil.

Motorola C650

Dette er telefonen for den som vil balansere mobilitet og underholdning, et lite format fyllt med funksjoner for å stimulere sansene.

MP3 ringetoner, integrert VGA-kamera med 4xzoom, 65.000 fargers display, MPEG4 video klipp, nedlastbare Java-spill og MMS.