Nå kan du kjøre ekte Mario Kart

Nå kan du kjøre ekte Mario Kart

West Coast Customs har pimpet Mario Kart-bilen som vises frem på LA Auto Show.

Nintendo gir gass i svingen og kliner til med to Mario Kart-biler i naturtro størrelse, for å skape blest om spillet Mario Kart 7 som lanseres for 3DS 4. desember. Det skriver the Verge.

Nintendo har fått gutta i West Coast Customs (kjent fra blant annet Discovery Channel) til å bygge to biler. Den ene er Marios egen kjerre, mens den andre tilhører Luigi, som selvfølgelig har samme yrke som brutter’n sin, nemlig rørlegger.

En skulle kanskje ikke tro to rørleggere hadde råd til så feite flak, men de har jo selvfølgelig biinntekter fra sin profilering i diverse svært populære Nintedo-spill i løpet av de siste 20 årene.

Uansett, bilene er ikke bare modeller, de er elektriske biler som kan kjøres på ordentlig. Bilene ble presentert på bilshowet LA Auto Show denne måneden, og etter hvert skal de gis bort i samarbeid med GameStop til folk som er medlem av spillforhandlerens loyalitetsprogram PowerUp, skriver the Verge.

Computerworld ønsker velkommen etter, og våger å påstå at vår egen Flåklypas Il Tempo Gigante er går Nintedos el-biler en høy gang, selv om det er to av dem. Dragrace, anyone?

Sjekk videoene av bilene her, og døm selv: