Nå nærmer iPhone 5 seg

Nå nærmer iPhone 5 seg

RYKTE: Apple-fabrikker har begynt å montere nestegenerasjons iPhone.

Ifølge Macotakara har Foxcon og Pegatron begynt å montere Apples kommende iPhone.

Dermed skal selskapet være i rute med en lansering i USA i tidlig oktober og sent oktober for Asia, skriver IDG News Service. Tidsrammen for andre verdensdeler er ikke nevnt.

iOS 5 og iCloud må bli ferdig

Rapporten hos Macotakara hevder også at enhetene ikke blir pakket ned i esker når de er ferdig montert. Dette skyldes at Apple ikke er klare for å installere iOS 5 på dem ennå.

Selskapet har sluppet sju betaversjoner av iOS 5 siden juni, og fremdeles ser det ut til å være arbeid igjen med det nye operativsystemet. Blant annet pågår testingen av nettjenesten iCloud for fullt.

10 millioner iPhone-er bestilt

I forrige måned ble det rapportert at Apple hadde bestilt 10 millioner iPhone 5-enheter fra selskapet Pegatron, og at leverandøren ville begynne å levere dem til Apple i september, melder Macworld UK. Komponenter for iPhone 5 gikk i produksjon i juli, ifølge Digitimes.

Nøyaktig lanseringsdato for iPhone 5 - hvis det blir navnet - er ikke kjent. Stadig mer peker imidlertid mot et slipp i oktober, i hvert fall i USA. I et angivelig lekket dokument fra datakjeden Best Buy forventes det at telefonene kommer i butikkhyllene i begynnelsen av neste måned, skriver Boy Genius Report.