Nå er det snart skattetid igjen

Mamut lanserer ny versjon av Mamut daTax Software og vil sende ut siste versjon til brukerne.
Mamut har en strategi hvor de sender ut siste versjoner av programmene til sine kunder. Det medfører at brukere av Mamut daTax Software i løpet av februar 2004 vil få en ny utgave av programmet. I følge en pressemelding fra Mamut inneholder versjonen flere nye funksjoner og endringer i lover, satser samt skjemaer fra myndighetene til nyheter basert på tilbakemeldinger fra brukere og trender i markedet.

Eksempler på nyheter er støtte for nettbank i næringsregnskapet, seks prosent mva-beregning, skattesjekk for mulige forglemmelser, oppdaterte utgaver av skatte- og næringsnøkkelen, en rekke nye rapporter og statuser, samt nye muligheter innen privatregnskap, medlemshåndtering, reiseadministrasjon og fakturering, heter det i pressemeldingen.

-- Når det foreligger viktige endringer fra myndighetene eller markedsforholdene endrer seg, vil Mamut alltid distribuere oppdaterte versjoner av programvaren automatisk. Nye og oppdaterte versjoner skal hjelpe kundene til å få en bedre og enklere økonomisk styring av hverdagen, enten kundene benytter Mamut-produkter som næringsdrivende eller privatpersoner, sier Eilert Hanoa som er administrerende direktør i Mamut ASA.