Nadir Nalbant smir mens jernet er varmt

Det nyetablerte mobilselskapet Hello går nå ut med et spesialtilbud til alle Chess-kunder som tvangsflyttes fra Telenor til Netcoms nett.

Gjennom en lang prosess har Chess i det stille overført de fleste kundene fra Telenor til NetComs nett. Kundene som ble lovet valgfrihet når det gjelder nett og dekning, har ikke lenger noe valg, heter det i pressemeldingen fra Nalbant.

Denne uken mottok resterende andel av kundene en sms om at siste runde med tvangsflytting over til Netcoms nett starter fredag 28. april. Dette gjelder rundt en fjerdedel av Chess sine kunder. 

- Nettene til Telenor og Netcom har ulik dekning, og enkelte vil for eksempel oppleve at dekningen på hytta eller hjemme blir borte eller blir dårligere ved at de flyttes over. Jeg forstår at en del kvier seg mot å bytte, særlig når de ble lovet valgfritt nett, sier Nadir Nalbant i Hello.

Hello tilbyr nå hjelp til de som ikke ønsker å bytte nett: Innhold i pakken: Flytt over til Hello og behold samme vilkår som hos Chess (eller billigere), og behold Telenor-dekningen (Hello har valgfritt nett/dekning).

Les også: Sun krasjet Netcom

Få med deg: Tre av fire Chess-kunder er overført til Netcom

Les også: Oslo hardest rammet av Netcom-feil