Nalbant er Reitans gullgutt

Dersom det blir en sammenslåing av Sense og Hello er det stor sannsynelighet for at "mobilvetaranen" Nadir Nalbant blir toppleder. Mobilselskapet Hello er en suksess etter kun tre måneders drift.

Ettersom Odd Reitan og hans to sønner ikke har særlig peiling på mobiltelefoni, har de ansatt Nalbant til å lede Reitansgruppens mobilprosjekt Hello. De startet opp i desember og har allerede fått over 25.000 kunder, noe som har satt grå hår i hodet på kontantkortselgerne til Telenor Mobil og Netcom.

-- Jeg trives godt i Hello og har ingen konkrete planer om å skifte jobb. Det som kommer vil komme. Jeg utelukker ingen ting, sier Nalbant om hans kandidatur til en topplederjobb i et sammenslått Sense/Hello. Det er nemlig mye som tyder på at Bjørn Erik Reinseth dager i Sense raskt vil være over dersom Reitangruppen klarer å raide Sense.

-- Jeg mener Telenor har vært for passiv overfor kontantkortkundene. Det har vi i Hello gjort noe med. Telenor og Netcom har dessuten feilet når det gjelder små- og mellomstore bedrifter, som har opp til 50 ansatte. Der er det mye å hente, sier Nalbant, som utelukker at Hello vil gripe fatt i dette markedssegmentet.

Hva Sense gjør vil ikke Nalbant uuttale seg om. Han eier aksjer for fire millioner aksjer i Sense og har derfor mange 8hatter8 i forbindelse med sammenslåingen av Sense/Hello. Han bedyrer at han ikke fikk vite om budet fra Reitangruppen før kvelden før budet ble offentliggjort:

-- Der har min sjef, Kjell Magnus Reitan, opptrådt profesjonelt, sier Nalbant.