Nato-avtale til Ergo

Nato-avtale til Ergo

Ergo skal levere it-infrastruktur til sikker sone i Stavanger.

NATO har gjennom Joint Warfare Centre i Stavanger inngått en avtale med Ergogroup om kjøp av IT-infrastruktur til NATOs sikre sone. Avtalen er på fire millioner kroner.

- Vi har samarbeidet med ErgoGroup gjennom flere år, og er godt fornøyd med at de kunne tilby den mest kostnadseffektive løsningen, samtidig som vi får fortsatt tilgang på ErgoGroups lokale fagkompetanse i Stavanger, sier Morten Hofstad, prosjektleder i Forsvaret, i en pressemelding.

ErgoGroup får ansvaret for utskifting av flere av kjernesystemene til Joint Warfare Center, som den sentrale lagringsløsningen og nettverkssystemet i den sikre sonen. Inkludert i avtalen er også 150 nye arbeidsstasjoner, og oppgradering av 150 eksisterende arbeidsstasjoner.

Ergogroup blir ansvarlig for å lede utskiftings- og implementeringsprosjektet. Det er også inngått en treårig respons- og serviceavtale.

- Joint Warfare Center og NATO stiller særlig strenge krav til sikkerheten både i løsningene som blir levert og til oss som leverandør, og i ErgoGroup er vi stolt over å få fornyet tillit fra NATO, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.