NEC lanserer skoleprojektor

MILJØBASERT: Skoler, høyere utdanning og bedrifter som ønsker bedre læringsmiljøer skal ifølge NEC få langt flere muligheter med den nye projektoren UM352Wi. (Pressefoto: NEC)

NEC lanserer skoleprojektor

Den nye projektoren skal være skreddersydd for mindre rom. 

NEC Display Solutions Europe lanserer en ny projektor som skal være skreddersydd for klasserom og utdanningsmiljø.

Produktet skal ifølge selskapet selv sikre den beste projiseringen i mindre rom som for eksempel i et klasserom. Utformingen skal kunne gi bedre læring og flere muligheter for gruppearbeid og samhandling. Projektoren kommer med integrerte funksjoner for interaktivitet. Dette melder NEC i en pressemelding.

Projektor

Skoler, høyere utdanning og bedrifter som ønsker bedre læringsmiljøer skal ifølge meldingen få langt flere muligheter med UM352Wi. Projektoren kan enten kjøres alene eller fra en PC. Innhold kan deles fra mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av Miracast-teknologi og NECs interaktive programvare DisplayNote.

Interaktive penner

Projektorens lysstyrke er på 3500 ANSI lumen og den leveres med interaktive penner som gjør at man kan annotere og legge inn merknader på alle slags projiseringsflater. Installasjon og oppsett er enkelt med automatisk kalibrering og korrigering for ujevne flater. Om man ønsker touch interaktivitet uten penner kan dette tilføres ved hjelp av en tilleggsmodul.

Projektoren er tilgjengelig fra starten av juli.