Neolane inngår Schibsted-samarbeid

Neolane inngår Schibsted-samarbeid

Selskapet melder i dag at Schibsted-konsernet vil benytte seg av Neolanes verktøy for dialogmarkedsføring.

De to avisene Svenska Dagbladet og Aftonbladet er å forbedre kundeopplevelsen ved å skape en mer relevant dialog med kundene sine og dermed øke kundelojaliteten og livstidsverdien.

Overvåker avisabonnement

Schibsted vil bruke Neolanes teknologi til å ta vare på eksisterende kunder, da plattformen for markedsføring kan brukes til å få mer kunnskap om kundene samt til å automatisere fullt personlige one-to-one-kampanjer for økt kundebevaring.

- Dette betyr at Neolanes programvare for eksempel kan varsle om at abonnementet til en bestemt leser snart er slutt. Neolanes teknologi bidrar til å skape en automatisk arbeidsflyt som gjør det mulig for Schibsted å kommunisere med hver enkelt kunde på en tiltalende og personlig måte, forklarer Franck Attia, Director of Nordic Operations hos Neolane.

Kraftig plattform

Neolane ble valgt fordi de har en fleksibel plattform som passer Schibsteds ønskee om å integrere med andre plattformer. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Neolanes nordiske partner Xlent og lanseres allerede denne måneden.

- Dagens mediemarked krever en ukomplisert og mer kundenær arbeidsmåte basert på kundeinnsikt. Vi valgte Neolane fordi de tilbyr en plattform som er kraftig, fleksibel og lett å bruke. Den kan integreres med andre systemer på en smidig måte, noe som er viktig for å oppnå et mer kanalintegrert arbeidssett, sier Mattias Skoog, ansvarlig for privatmarkedet hos Svenska Dagbladet, i en pressemelding.

Schibsteds viktigste varemerker på det skandinaviske markedet er de svenske dagsavisene Aftonbladet og Svenska Dagbladet samt VG og Aftenposten i Norge.