Bing tar med Twitter-meldinger i søkeresultater

Bing tar med Twitter-meldinger i søkeresultater

Microsofts søkemotor har nå muligheten til å inkludere innlegg fra Twitter i søkeresultater.

Til å begynne med kommer Bing bare til å indeksere innlegg fra et begrenset antall Twitter-brukere som anses å være spesielt interessante, som for eksempel Al Gore.

- Personene er valgt ut etter hvor mange lesere de har og hvor mange innlegg de skriver, skriver Microsoft i et blogginnlegg.

LES OGSÅ:

Her er Bing - Microsofts nye søketjeneste

Flere andre søkemotorer henter informasjon fra Twitter, men da handler det i de fleste tilfeller om at de kun lenker til en brukers søkeside i tillegg til at de lister eldre meldinger. Bing har derimot muligheten til å hente helt ferske innlegg, skriver TechWorld.

Ifølge Microsoft vil funksjonen rulles ut gradvis, derfor vil ikke alle brukere se Twitter-meldingene nå i starten. Det ser trolig ut til at norske brukere må vente en stund til. Skift språk til amerikansk-engelsk for å teste funksjonen.

Samtidig som Microsoft introduserer denne nye funksjonen meddeler analyseselskapet StatCounter at Bing økte sin markedsandel i USA med én prosent i juni. Søkemotoren ligger imidlertid fortsatt langt bak søkegiganten Google, som har 78,48 prosent av markedet.

Les om: