Blir Safari mer minnevennlig nå?

Blir Safari mer minnevennlig nå?

Apple oppdaterer nettleseren til versjon 5.1.2.

Safari versjon 5.1.2 kommer ikke med masse nye funksjoner, men består for det meste av diverse stabilitetsforbedringer og feilrettinger.

Apple har blant annet fikset en feil som kan føre til at nettsider blinker hvitt. I tillegg har de tatt hånd om problemer som kan føre til at programmet henger seg opp samt problemer med overdreven minnebruk.

Vi vet at flere Safari-brukere har slitt med nettopp minnehåndteringen etter oppdateringen til versjon 5.1 i sommer - og det har vært såpass ille at flere rett og slett har sluttet å bruke nettleseren. Forhåpentlig har Apple funnet ut av hva som forårsaket minnesluket.

I tillegg til en håndfull andre stabilitetsforbedringer er det i den nye Safari-versjonen også mulig å vise PDF-er direkte i nettsider.

Safari 5.1.2 er kompatibel med Mac OS X 10.7.2 eller senere, Mac OS X 10.6.8 (med Sikkerhetsoppdatering 2011-006) eller senere, Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Oppdateringen er på rundt 40 megabyte og kan lastes ned fra Programvareoppdatering eller Apples nettsider.

Les om:

Nett-tjenester